Dla firm

Prowadzimy rowniez obsluge:

zakładów spożywczych
gastronomicznych
hoteli
sklepów

Dokumentacja

Dokumentacja i zasady postępowania są ustalane indywidualnie po zapoznaniu się z obiektem i jego otoczeniem oraz weryfikacji zagrożeń jakie mogą wystąpić na zakładzie związanych z aktywnością gryzoni, owadów i innych szkodników, które mogą zakłócać systemy jakości GHP czy też GMP. Obsługa zarówno przy wykorzystaniu mechanicznym, biologicznym i chemicznym zwalczaniu karaluchów i innych szkodników przeprowadzana jest zgodnie wytycznymi:
  • HACCP, czyli Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli,
  • GMP, czyli norm określających sposób zapewniania wysokich standardów procesów produkcji,
  • GHP, czyli zasad kontroli higieny środowiska pracy i procesów technologicznych w branży spożywczej,
  • IFS, czyli standardów audytowania wytwórców dla hurtowych i detalicznych handlowców produktów spożywczych,
  • BRC, czyli międzynarodowego standardu bezpieczeństwa żywności dla firm z sektora przemysłu spożywczego i podmiotów dostarczających tego rodzaju produkty pod własnymi markami,
  • AIB, czyli standardów oceny bezpieczeństwa produkcji żywności.
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego i mailowego. Chętnie opowiemy o zasadach działania naszej firmy i przedstawimy warunki współpracy. Fachowcy możliwie szybko i dyskretnie zajmą się Twoim problemem ze szkodnikami.

Obsługa przeprowadzana jest zgodnie z systemami jakości HACCP, GMP, GHP, IFS, BRC, AIB.

Systemy jakości:

Skontaktuj się znami

Zadzwoń

+48 661 866 701

Napisz

wolyniakk@gmail.com

Social media
Zadzwoń